Wann Noraini

13 Flips | 2 Magazines | 1 Follower | @wannnoraini | Keep up with Wann Noraini on Flipboard, a place to see the stories, photos, and updates that matter to you. Flipboard creates a personalized magazine full of everything, from world news to life’s great moments. Download Flipboard for free and search for “Wann Noraini”

Now that's what I call a Modest, Simple and Stylish Abaya.

First casual and sport Islamic Abaya in Kuwait ... Modesty Islamic Fashion welcomes you http://t.co/39us3MbXdr

"Letakkan dunia itu di tangan mu, dan akhirat itu di hati mu. Supaya dunia itu senang dibahagi-bahagikan dan akhirat di bawa mati..."

jum amalkan...

Orang yg mengorbankan apa yg dia suka demi apa yg Allah suka dan orang yg bertakwa ,Allah ganjarkan bg mereka dgn ganjaran Jannat (syurga-syurga) secara kekal di dalamnya . - diambil dr tausiyah Al Habib Ali Zaenal Abidin Al Hamid :)

"Manusia amat memerlukan tekanan untuk dia lebih cerdas, cergas dan cemerlang. Untuk dia dilihat sebagai memiliki keunikan-keunikan yang mengatasi orang lain. Sebagaimana air dari kepala paip, jika tak kuat tekanannya, lemahlah air yang mengalir, jika kuat tekanannya,deraslah air yang mengalir."

AIR MATA MENITIS KETIKA MENDENGAR CERAMAH Ustaz Don Daniyal (Anak Asset ke Syurga atau Neraka ).FLV

Anak

"Anak itu anugerah seumpama kain putih, iba-bapalah yang mencorak warna dalam kehidupan mereka." JUM SHARE BERSAMA 60 Saat Belajar Quran

Ya Allah... Jadikan hari ini lebih baik dari semalam... dan Jadikan hari seterusnya lebih baik daripada hari ini.