Rozita Nani

11 Added | 4 Magazines | 1 Like | 5 Following | @rozynani | Keep up with Rozita Nani on Flipboard, a place to see the stories, photos, and updates that matter to you. Flipboard creates a personalized magazine full of everything, from world news to life’s great moments. Download Flipboard for free and search for “Rozita Nani”

The Only Move You Need for Instant Stress Relief

Calmness and clarity from one simple yoga pose? Yes, please!<p>Welcome to one of my favorite yoga poses! Legs-up-the-Wall is an amazing cure-all posture. It relieves stress, combats insomnia, soothes tired legs, and brings all-over relief to an overworked body and mind. Use this posture anytime you …

SINGGANG SERANI IKAN PARI...

<i>Assalammualaikum, salam semua. Sebelum tu che mat mohon maaf sebab entri ni patutnya dah masuk dalam blog 2-3 hari lepas, ntah macam mana boleh</i> …

BISKUT KELAPA CONFLAKES

<i>Assalammualaikum, hari ni, hari pertama che mat bikin biskut raya. Tahun ni rasa entah kenapa rasa keterujaan agak kurang. Mungkin sebab belum sihat</i> …

JEMPUT-JEMPUT IKAN BILIS BASAH.

<i>Ikan bilis basah, salah satu ikan kegemaran che mat, kalau anda tak pasti rupa ikan bilis basah tu sila type "ikan bilis basah" kat google image,</i> …

IKAN MASAK TAUCO PEDAS..

<i>Assalammualaikum, salam 4 Ramadan 1435 Hijrah. Perasan tak akhir2 zaman ni, waktu begitu pantas, rasa macam baru semalam puasa, tau2 ni hari dah</i> …

DAGING BLACK PEPPER..

<i>Salam semua, hari ni che mat masak daging black pepper atau daging lada hitam. Ini antara resipi termudah untuk disediakan. Tak banyak karenah dan</i> …

MI SUP KUAH DAGING...

<i>Ini satu resipi yang amat2 simple. Bahan2 pun tak banyak dan ia lebih ringan, tidak berempah dan boleh dinikmati setiap masa. Senang cakap, resipi</i> …

MAKARONI GORENG CAMPAK-CAMPAK...

<i>Assalammualaikum, apa khabar?..che mat masih belom ok sangat, dah masuk hari ke 4 dah ni, insha Allah nanti ok lah kan, ubat pun dah makan, tu pasal</i> …

TELUR KICAP BAWANG....

<i>Kurang selera nak makan atau malas nak masak sebab kawasan anda air paip bercatu dan kalau masak pun nak masak satu yang mudah dan boleh dimakan</i> …

Bioré Acne Clearing Scrub

A transformative skincare routine starts at the sink. Here are facial cleansers for every need.<p>Bioré Acne Clearing Scrub<p>$6.50<p>Available at: Biore.com

PASTA TORTELLINI ALA OLIO...

<i>Ehemm...salam semua, entri pasta lagi, selagi belom habis, itu yang ku masak dan ku letak di blog. Tak boringkan?...Terima kasih kata tak. Ingat</i> …