Krokodili cover image

Krokodili

I guximshëm dhe i fortë, ashtu si Dashi, destinacioni ideal duhet të jetë. Por nuk ka shqetësime pasi këta vendas përqafojnë udhëtimet me shumë entuziazëm dhe nuk kanë nevojë për shumë bindës. Megjithatë, ekziston një pikë, ata nuk janë shumë të durueshëm në idetë e tyre të eksplorimit, duhet të jenë aty shpejt! Por mos përjashtoni destinacionet e distancave të gjata nëse ato janë në kompaninë e duhur.