Enes

6 Added | 1 Magazine | @en1es | Geografi

New Samsung Galaxy S6 Details Will Anger Apple

iOS. That’s what most iPhone and iPad owners cite when they explain why they bought their device. Being part of Apple’s ecosystem is a massive draw for many, but for Apple’s future Touch ID and its intrinsic role in security and finance offers a bigger differentiator than the subjective arguments …

Phones

İSLAM BİRLİĞİ

" Ölüm inançsız insanlar için ne kadar korkunç bir sondur, ama inananlar için ne kadar zevkli bir başlangıçtır.Bizim için ölümden zevkli bir …

Dituria

A mendoni se do të hyni në Xhenet, pa i provuar Allahu ata që kanë luftuar prej jush dhe pa i provuar ata që kanë duruar? (3:142)

Info Islame

Ibn Abasi r.a ka thene:<p>"Kam deshir te i zbukurohem Gruas ashtu si kame deshir ajo te zbukurohet per mua"<p>Mjaft thenje e madhe kjo... Shfrytzone …