Ferona

49 Flips | 10 Magazines | 1 Like | 17 Following | 2 Followers | @cakefever | Just a moody food blogger, lazy gardener, try n error baker, working mom & full time wife (whatta bizi life!)

Cake Nangka Kukus & Beratnya Perjuangan ke Kantor ^_^

Nah pagi ini tidak ada bedanya dengan hari-hari kemarinnya. Hujan mulai mengguyur sejak subuh dan tidak ada tanda-tanda berhenti ketika saya …

Apple Rings - How To: Simplify

With the hot summer months upon us, I have found myself buying container after container of fruit. Whether it be strawberries, blueberries or even …

Apple banana muffins with pecans and dulce de leche drizzle - Julia's Album

I am so happy with this recipe! It’s definitely a winner! I really wanted to bake something that involved apples, cinnamon, pecans (it’s Fall after …

French Apple Cake

Metric Cup Measures<p>Servings: 6-8<p>Ingredients<p>1 cup all-purpose flour, spooned into measuring cup and leveled-off<br>• 1 teaspoon baking powder<br>• 1/4 teaspoon …

Buttermilk Fried Chicken Tenders

Servings: 4<p>Total Time: 40 Minutes<p>Ingredients<p>For the Marinade<p>2 pounds chicken tenderloins<br>• 1 cup buttermilk<br>• 1-1/2 teaspoons salt<p>1/4 teaspoon cayenne …

Strawberry chocolate chip cake - Julia's Album

I made this strawberry chocolate chip cake last week, and it quickly became my new favorite strawberry dessert: delicious, colorful, pretty-looking, …

Search

Substitute coconut oil for butter, cup brown sugar plus 1 cup agave nectar, coconut milk for milk and whole wheat flour Moist Caramel and Apple Loaf .<p>…

How to Make Jalapeno Puffs | Appetizer Recipes | Allrecipes.com

Carrot Cake Cookie Bars - a brilliant fusion of blondies & carrot cake!

Lightly grease a 9x13 inch baking pan and line it with parchment paper.<p>Cream the butter and sugar well.Add the eggs one at a time, beating well after …

Dessert

Kue Cubit

Aku tadi diajak si Mas nonton 2012, filmnya lumayan bagus. Sabtu kemarin kita mau nonton, udah antri lama...eeeh, udah penuh (kecuali kalo mau duduk …

Bolu Kering

Tiap kali pulang ke kampung Papaku (Desa Matagual), kami selalu ke rumah maedo Zaila (Maedo=Bibi) Dulu di rumah itu ada 3 orang, Maknya maedo Zaila …

Chewy Chocolate Chunk Cookies

Bake my soft chocolate chip cookies next!<p><i>An easy, no-mixer required recipe for super chewy, soft, and perfect chocolate chip cookies.</i><p>This post has a …

LBT#10: SWEET BREAD

Bismillahirrohmanirrohim. Alhamdulillah selesai juga edit foto setelah si sotosop alias photoshop-nya error mulu, udah edit trus not responding …

ROTI TAWAR PANDAN (PANDAN LOAF BREAD)

Ini roti pertama yang saya bikin di Korea. Sekalian uji coba oven untuk membuat roti, karena tetap walaupun resep yang sama jika memakai oven yang …

HOMEMADE MEXICAN BUNS (COFFEE BUNS)

Postingannya roti lagi. Dan tentunya postingan telat lagi karena saya sekarang sedang off baking, hehee... Ini dibuat beberapa waktu yang lalu. …

Creamy Chicken Bake

Today I am sharing a simple chicken bake that makes a wonderful dinner for a busy day. Any day for that matter. It’s mmm, mmm good, one of my …

Chocolate Crazy Cake (No Eggs, Milk, Butter or Bowls)

<i>More cake flavors have been added since this post. Click on the photo below to head to the recipes section for links to all the flavors. There are</i> …

HOMEMADE BURGER BUNS WITH HOMEMADE FRIED FISH PATTY

Alhamdulillah, akhirnya semangat untuk menulis perlahan muncul kembali, setelah sempat vakum menulis di blog karena berbagai alasan. Semoga …

POTATO BUNS (POTATO BREAD)

Potato buns atau potato bread ini sudah lama saya buat dan ini bukan yang pertama kalinya. Sebelumnya sudah pernah beberapa kali membuatnya saat …

Lapis Surabaya Kuno aka Spiku

LAPIS SURABAYA (SPIKU) KUNO ala Diana Cahya<p>Bahan-bahan<p>** Untuk 2 layer kuning<br>Bahan A :<br>25 butir kuning telur<br>2 butir putih telur<br>150 gr gula halus, …

Orion Bread

Resep pertama persembahan Team Unilever Food Solutions! Di bawah ini Pak Sis berbagi resep roti isi kacang yang lembut sekali, dengan isian kacang …

Aurora Bread

Namanya secantik penampilannya. Roti yang sungguh unik ini, diberi 3 macam isi: pasta kacang merah, pandan dan vanilla. Diisi bertumpuk-tumpuk …

Roti Tawar

Roti terenak adalah roti yang keluar dari oven dapur kita sendiri. Panas-panas langsung iris dan olesi mentega, rasanya gak butuh apa-apa lagi selain …

Bapao Isi Rendang a la Tuti

Dear Mod n Peri NCC Bread Week..<br>mau ikut setor Laporan ya...supaya tambah koleksi Bagde yg cantiik...<br>dalam rangka bikin makanan utk bekal Samuel ke …

Charsiu Pao by Jovita Pranata

Dear Bread Angels yang cantik cantik...<br>Jumat sore, berkesempatan pulang teng go..Jadilah membuat Bakpao untuk sarapan pagi.<br>Kali ini, bosan dengan …

NCC Breadweek

Dear Bread Angels yang cantik cantik...<br>Jumat sore, berkesempatan pulang teng go..Jadilah membuat Bakpao untuk sarapan pagi.<br>Kali ini, bosan dengan …

How to Make Soft, Thick, Chewy Chocolate Chip Cookies - Back for Seconds

Shares 120.3K<p>Have you ever wondered <b>How to Make Soft, Thick, Chewy Chocolate Chip Cookies</b>? I am sharing my tips for the best chocolate chip cookies …

The Great Cookie Experiment and GIVEAWAY - Back for Seconds

Below are the brown sugar cookies.<p>They are soft, thick, slightly crisp on the edges with moist chewy centers, and loaded with chocolate chips.<p>They …

Samoas Bars - Back for Seconds

Samoas are my favorite Girl Scout cookie. What’s not to love about chocolate, caramel, and coconut?<br>I wanted to recreate this beloved cookie, but it …