mohamad sobri

15 Added | 3 Magazines | @brieey | Keep up with mohamad sobri on Flipboard, a place to see the stories, photos, and updates that matter to you. Flipboard creates a personalized magazine full of everything, from world news to life’s great moments. Download Flipboard for free and search for “mohamad sobri”

Bank robberies fall 90pc as new security outsmarts thieves

Number of robberies at UK high street branches falls from 847 in 1992 to just 66 in 2011, British Bankers Association (BBA) figures reveal<p>It could be end of the swag bag and black and white stripey top. Bank robberies, the mainstay of Hollywood thrillers and adventure books, have fallen by 90pc in …

Ayam Bakar Berempah & Tips Berguna Di dapur

Assalammualaikum buat semua...moga sihat dan sejahtera.<br>Skrg ni sahur lewat sikit sbb subuhpun dah lewat sikit...3.36 pg dan berbuka pula dah semakin …

www.azlitamasammanis.com

Nasi Ayam, Ayam Goreng Madu, Sos Pedas Merah, Sambal Kicap dan Sup Ayam Mudah

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua. Menu berbuka puasa hari ke 2 dlm bln ramadhan. Alhamdulillah dpt sediakan nasi ayam kegemaran keluarga …

ReSePi : aYaM MaSaK MeRaH

Okey.. kali ni nak share resepi ayam masak merah versi abah aku.. resepi ni aku mintak dari abah aku.. abah aku buat katering kat kampung dan beliau …

TotBakeDesign

from Totbakedesign http://ift.tt/2GMiiP9 via IFTTT Read More<p>[new] Shrink tubing.. kalau you'alls nak packing product untuk meniaga dan nampak …

NASI DAGING & AIR ASAM

ASSALAMUALAIKUM..<p>Disebabkan duk tayang Food Review jer dua tiga hari ni, jadi ada la post atau masakan yg tertunggak, termasuk Nasi Daging ni. Nasi …

NASI DAGING UTARA VS AIR ASAM ,

Semalam terpandang cikmin menayang nasi dagingnya by Noxxa.. teringat daging korban yang masih berbaki serta my noxxa yang macam lama tak diguna utk …

Resepi Nasi Daging Cicah Air Asam - by Dr Harlina Halizah Siraj (Rancangan Resepi Umi, TV Al Hijrah 9 Ogos 2011)

<b>Bahan-bahan untuk Nasi Daging</b> ( hidangan 5-6 orang)<p>4 cawan beras basmati<p>1 kilo daging segar ( direbus)<p>1 liter air rebusan daging<p>150 gram minyak …

Ikan Siakap Rebus (ala Stim)

Salam sejahtera dan selamat malam... nih adalah menu dinner kami sebentar tadi... cara mudah siakap stim takyah nak susah2 keluarkan pengukus.. rebus …

Resepi Ikan siakap masak stim

Lauk mlm semalam....senang jer rupanya nk masak stim nie......klu sebelum ni asal ikan siakap asyik masak 3 rasa atau masam manis....kali nie tukar …

IKAN SIAKAP MASAK STIM ALA THAI

Assalamualaikum..<p>Selamat petang dan selamat minum sore..Apa menunya untuk ngudap2 petang ni? Ada yang makan karipap pusing tak?..Orang kat sini …

ReSePi : SiaKaP StiM LiMaU SeMpoi

Baru ada kesempatan nak apdet resepi .. macam biasa, aku akan bg resepi yg paling sempoi.. bkn saje sempoi malah cepat dan mudah.. hehehhe.. nak tiru …