ayman alwan

160 Flips | 4 Magazines | 1 Like | 6 Following | 184 Followers | @aymanalwn | Keep up with ayman alwan on Flipboard, a place to see the stories, photos, and updates that matter to you. Flipboard creates a personalized magazine full of everything, from world news to life’s great moments. Download Flipboard for free and search for “ayman alwan”

South Pointe Park / Hargreaves Associates Great curves but a bit too much lawn, are you a lawn lover?, have your say below. -The LA Team www.landarchs.com

Man converts truck into solar-powered home

Living in a truck might not sound appealing, unless it's completely overhauled on the inside to be a bit more comfortable. With a bit of …

Waterfall still to come where that plywood is hanging.

Another outside gorgeous decorative green wall in combination with a stone wall.

How about this Cafe?

A little green to freshen up the city!

Much better alternative to the gray concrete wall, isn't it?

Vertical Urban Farm | Concept

Imagine this setting if there was no GREEN...

Living facade

Detail

The “Superlative Space” room (original Japanese name: gokujo no heya) is an immersive installation that brings the garden into the bathroom, or vice-versa. Designed by Naruse-Inokuma Architects and botanical artist Makoto Azuma for the HOUSE VISION 2013 in Tokyo, the room is quite the head trip, a jarring collage of organic plant life, cold white walls, and pristine bathroom fixtures. The latter were furnished by Otto, who, along with window maker YPP AP, sponsored the project. The room is part of a 1:1 mock-up house, one of the nine that make up the exhibition. © Makoto Azum

The “Superlative Space” room (original Japanese name: gokujo no heya) is an immersive installation that brings the garden into the bathroom, or vice-versa. Designed by Naruse-Inokuma Architects and botanical artist Makoto Azuma for the HOUSE VISION 2013 in Tokyo, the room is quite the head trip, a jarring collage of organic plant life, cold white walls, and pristine bathroom fixtures. The latter were furnished by Otto, who, along with window maker YPP AP, sponsored the project. The room is part of a 1:1 mock-up house, one of the nine that make up the exhibition. © Makoto Azum

The “Superlative Space” room (original Japanese name: gokujo no heya) is an immersive installation that brings the garden into the bathroom, or vice-versa. Designed by Naruse-Inokuma Architects and botanical artist Makoto Azuma for the HOUSE VISION 2013 in Tokyo, the room is quite the head trip, a jarring collage of organic plant life, cold white walls, and pristine bathroom fixtures. The latter were furnished by Otto, who, along with window maker YPP AP, sponsored the project. The room is part of a 1:1 mock-up house, one of the nine that make up the exhibition. © Makoto Azum

Massive living wall

Green time