Rolande Andre

1,252 Flips | 12 Magazines | 3 Likes | 3 Following | 113 Followers | @atowtow | Keep up with Rolande Andre on Flipboard, a place to see the stories, photos, and updates that matter to you. Flipboard creates a personalized magazine full of everything, from world news to life’s great moments. Download Flipboard for free and search for “Rolande Andre”

kordaat optreden politie voorkomt zelfmoord bosje brug ??????????????????????????????????????????????/

Log In or Sign Up to View

This Facebook post is no longer available. It may have been removed or the privacy settings of the post may have changed.

Rita Dominic Looking so beautiful in new photo shoot for Genevieve magazine

Just an 18 year old Blogger, Founder Millsmusicent.com, Accidental Rapper, Bill Gate's Number One fan infact i be Entrepreneur!

Ladies in red

Yvonne-Okoro

Dakore Egbuson

Nadia Buari - Looking Good on set!

Mercy Aigbe

Monalisa Chinda

Omotola

Dakore Egbuson-Akande

Rita Dominic and John Dumelo

Double Pregnancy: Chioma Akpotha and Eve Esin spotting a huge baby bump on movie set. The movie is still in production, no movie title at the moment.

Ramsey Nouah

Don't Deserve You - by Plumb - Lyrics

Rukky Sanda and Monalisa Chinda

Patience Ozokwor

Yvonne Nelson

Dakore

Jackie Appiah, Van Vicker & Irene Logan

Walter Anga, his son and wife.

Uche Jombo

The Tablecloth ~ An Amazing Christmas Story The brand new pastor and his wife, were newly assigned to their first ministry. They were supposed to reopen a church in suburban Brooklyn. They arrived in early October excited about their opportunities. When they saw their church, it was very run down and needed much work. They set a goal to have everything done in time to have their first service on Christmas Eve. Please click the link below to read the full story and share to spread this important Christmas message <3 http://www.daveswordsofwisdom.com/2013/12/the-tablecloth-amazing-christmas-story.html .

Uche Jombo- Rodriguez

Jackie Appiah

ingekomen; aloezie of racisme ? politie waardeloos ? wrong place wrong time ? ben wonende op ephraim zegen en ben de enige hindustaan in de straat. rondom mij zijn4 huizen waar er boslandcreolen wonen. mijn huis is groter en is van steen opgetrokken waarbij de boslandcreolen om me heen allen van bouwvallig hout. er is al om en bij vanaf de bouw ( dus al 6 jaren een slepen de ruzie wat ik denk dat met jaloezie te maken heeft, ik bedoel van come on ? het is een feit dat boslandcreolen je niet graag vooruit zien komen en dat zelf bij hun egen ras. onlang si er weer een ruzie oinstaan waarbij ik de politei heb gebeld, ja ze waren inderdaad weer waardeloos in dit geval, waarom ? het waren weer creoolse agenten, dit is wat de creoolse mannelijke agent zei: brada ik ben ook in een getto opgegroeid en ik ken deze dinges, of ie ne moksi nanga deng buren of i ne zoekoe trobi ( ik zoek natuurlijk geen ruzie, want bij deze boslandcreolen als je ruzie met eentje krijgt, heb je het met allemaal die in die weg wonen !! is weer een feit. ik bedoel van hoe kan een agent dat zeggen ? een ander keer komt de politei weer, die vrouw zegt me ( ja ze is een creool, maar een beetje meer verstandiger ) meneer ik zou nooit tussen deze mensen komen wonen want zo zijn ze, dus alweer waardeloos. de ene nedreigt me in bijzijn van de agent en die zegt hij heeft het niet gezien ? nu lopen ze rond in de straat plannen te maken en zo, want ik ben niet gek. ik ben nu op zoek naar ergens anders om te wonen en liefs tussen javan of hindustanen, want het is niet te doen midden bosland creolen. ik ben maar ook mens en het kan uitlopen. ze praten groot en als de agenten komen zeggen ze weer wat anders. vandaag was het weer zo ver maar deze keer zijn 2 hindustanen en een javaan gekomen. geloof het of niet de agenten wilden hem gelijk meenemen zonder geklets ( kan je dat geloven, is het echt racisme ???? ) wat kan ik doen hierbij ? wie gaat me kunnen helpen hierbij ? al de aner huizen zijn huurhuizen en van mij is eigendom. ik woon wel met me zus in dat huis van is me vader's huis. maar me zus is meer aan de boslandcreoolse kant omdat die mensen van haar profiteren en dan bedoel ik gratis spullen van der krijgen. ze dekt haar zelf door haar zwangerschap van 5 maanden, is dat een excuus ? ik ben radeloos, wie heeft een tip, want de politie bewijst toch waardeloos te zijn, hoe kan ik aan een ander plekje komen om desnoods te kopen ? ik kan niet tussen deze mensen wonen want me familie is belangrijk, so wang mofo yari mi no wan doe werede sani. ik heb die jonge niet laten meenemen want dat zou de situati alleen maar erger maken aangezien ik smorgens werk en me vrouw en kinderen alleen thuis zijn....wat kan ik doen... MH

politie mijn beste kamerraad Brigadier ingesloten, AT-lid buiten functie gesteld 16-12- 2013 De brigadier van politie A.J. te werk gesteld op Flora, werd vrijdag aangehouden en in verzekering gesteld. Hij wordt verdacht van het aannemen van giften en beloften. Dagblad Suriname belde met inspecteur Amier, hoofd van Onderzoek Personeelszaken (OPZ). Hij bevestigt de aanhouding. Echter wil hij niet in details treden, omdat het onderzoek nog gaande is. Naast dit geval is de politieman, een lid van het Arrestatieteam, die een melding had gemaakt van beroving en schoten had gelost op zijn dienstvoertuig, hangende een onderzoek buiten functie gesteld. Deze wetsdienaar had een schutting geraamd en hing een verhaal op dat hij achtervolgd werd door criminelen. Toen de politie ter plekke arriveerde, bleek dat hij onder invloed was. Het onderzoek in beide zaken duurt voort. Saskia Bandhan