Ankur Gautam

29 Flips | 1 Magazine | 10 Followers | @ankurgautam573q | Keep up with Ankur Gautam on Flipboard, a place to see the stories, photos, and updates that matter to you. Flipboard creates a personalized magazine full of everything, from world news to life’s great moments. Download Flipboard for free and search for “Ankur Gautam”

Interior desinger Kelly Hoppen's home.on design-dautore.com

granite piece serves as a bath tub - and a shower head masquerades as a chandelier! on design-dautore.com A villa in the remote Santa Agnés valley of Ibiza embodies the owners ambitions to create a 21st-century finca. The magnificent natural granite bath, carved from a single boulder, was shipped from Bali. Above, is a chandelier-cum-overhead shower designed and patented by the owners. From ‘Stone Age’, a story on page 190 of Vogue Living Mar/April 2011. Photograph by Tim Beddow.

...give me fire.... Ove Fireplace Designed by Invicta on design-dautore.com

design

design

design

tent suspended, design Nick MacDonald on design-dautore.com

Trinity College Library, Ireland (o

Log In or Sign Up to View

This Facebook post is no longer available. It may have been removed or the privacy settings of the post may have changed.

Farm house located in Keldur, Iceland (o Earth sheltering is the architectural practice of using earth against building walls for external thermal mass, to reduce heat loss, and to easily maintain a steady indoor air temperature. Earth sheltering is popular in modern times among advocates of passive solar and sustainable architecture, but has been around for nearly as long as humans have been constructing their own shelter.

Sky Garden #House / Guz Architects, Sentosa Island, #Singapore (o) The plots are not large and neighbouring #buildings are built close to the sides of each #house. Thus our strategy was to build a solid wall to each side neighbor to provide privacy where possible, while creating a central light and stair well which would funnel the sea breeze through the centre of the building. The front and rear of the building meanwhile, terrace back allowing each story to have visual or actual access to greenery. The intention was to try to allow each roof garden provided a base for the story above allowing the layered effect to make each story feel like it was a single storey dwelling sitting in a garden.as much as we could do in the close confines of Sentosa island and with such a large building!!

A new dimension of lightness with libraries 30mm Weightless hanging from the ceiling http://www.lago.it/weightless0.html?&L=1 Una nuova dimensione della leggerezza con le librerie 30mm Weightless che scendono dal soffitto

Haesley nine bridges golf clubhouse Korea: Kyeong Sik Yoon, Shigeru Ban (o

Cukrowicz Nachbaur Architekten, Community Centre in St Gerold, Austria (o

Trepponti, Comacchio Ferrara Italy (o

In the #garden photo jonas ingerstedt, by mia anderberg

o

Daniel Buren http://designdautore.blogspot.it/2013/07/daniel-buren.html

Daniel Buren http://designdautore.blogspot.it/2013/07/daniel-buren.html

Nagano, Japan A project by: Artechnic Architecture (o

In the #garden

#Pool 'st leon 10 residence' by SAOTA, cape town, south africa