Avatar - Chen jiunren
Chen jiunrenadded this to 室內設計
Sky Garden #House / Guz Architects,  Sentosa Island, #Singapore (o)
The plots are not large and neighbouring #buildings are built close to the sides of each #house.
Thus our strategy was to build a solid wall to each side neighbor to provide privacy where possible, while creating a central light and stair well which would funnel the sea breeze through the centre of the building. The front and rear of the building meanwhile, terrace back allowing each story to have visual or actual access to greenery.
The intention was to try to allow each roof garden provided a base for the story above allowing the layered effect to make each story feel like it was a single storey dwelling sitting in a garden.as much as we could do in the close confines of Sentosa island and with such a large building!!

Sky Garden #House / Guz Architects, Sentosa Island, #Singapore (o) The plots are not large and neighbouring #buildings are built close to the sides of each #house. Thus our strategy was to build a solid wall to each side neighbor to provide privacy where possible, while creating a central light and stair well which would funnel the sea breeze through the centre of the building. The front and rear of the building meanwhile, terrace back allowing each story to have visual or actual access to greenery. The intention was to try to allow each roof garden provided a base for the story above allowing the layered effect to make each story feel like it was a single storey dwelling sitting in a much as we could do in the close confines of Sentosa island and with such a large building!!

fbcdn.net

View on fbcdn.net