Avatar

Krokodili Al

Krokodili eshte nje blog me shkrimtar shqiptare per lajme ne shqip

Expand

Magazines

Expand

Flips

 • 2 Pragë, Republikë Çeke Ata janë të shpejtë për të kapur atë që bëjnë të tjerët dhe shpesh ndjekin hapat e tyre të këmbës, por natyrisht, pa e lënë veten të udhëheqin në asnjë mënyrë. Pas Revolucionit Kadife të vitit 1989 Praga si një nga destinacionet tërheqëse të Evropës. Ajo është akoma në rritje, kështu që çfarë mund të jetë më mirë për hapësirat e rrugës Aries?

  Avatar
  Krokodili Al
  flipped into Krokodili
  Krokodili on about.me

  Krokodili on about.me

  Krokodili eshte nje uebfaqe e dobishme dhe me e popularizuar e teknologjise ne boten e internetit qe ndihmon blogeret dhe pronaret e blogeve …