Kongsi Lynk

67 Added | 1 Magazine | 32 Likes | @KongsiLynk | Pusat Video Trending Malaysia - Dapatkan Update Terkini Mengenai Video Yang Best Untuk Ditonton

"APP"OKALIPS!? Iklan Apple sempena WWDC 2017

Pernahkah anda terfikir apa yang akan terjadi jika semua apps di Appstore / Googlestore anda tiba tiba hilang?? APPOKALIPS!. Lihat video diatas …

TERBARU! Apple HomePod

Apple kini secara rasminya memperkenalkan keluaran terbaru mereka speaker pintar "HomePod"! ianya boleh berintegrasi dengan Siri makanya Siri tidak …

KLASIK! IKLAN MALAYSIA zaman dahulu

Koleksi iklan iklan Malaysia zaman dahulu. Sunggoh menggamit nostalgia. Kongsi dengan admin iklan feveret korang dulu dulu..

FIFA 18! RONALDO TRAILER

Permainan simulasi bola sepak kegilaan ramai "FIFA 18" ini bakal tiba pada 29 September 2017 di konsol-konsol utama. Kali ini Cristiano Ronaldo …

MUSIC VIDEO : Anly - Kara No Kokoro

Siapa tak kenal siri anime Naruto Shippuuden, even bukan fans anime pun tahu. Naruto Shippuuden pun memang antara anime yang admin minat. Kita tahu …

MUSIC VIDEO : One Direction - Night Changes

Hye Directioners, chill je kan lagu ni. Sedap layan perasaan malam-malam. Lagu terbaik dari One Direction lah bagi admin. Bagi korang?

MUSIC VIDEO : Yuna feat Usher - Crush

Admin masih kagum lagi dengan suara angelic Yuna yang boleh berkolaborasi dengan Usher. Lagu yang sekarang (2017) sudah cecah 30 juta viewers. Korang …

TERBARU! Need For Speed PAYBACK

Yeayy! Need For Speed muncul kembali dengan Edisi terbarunya "Need For Speed Payback" . Bunyi seperti sarat dengan kereta berkuasa tinggi dan dendam …

TRANSFORMERS 5: The Last Knight Trailer 5 (2017)

Tak sabar menunggu Transformers 5 : The Last Knight Trailer di pawagam! Siapa peminat Transformers di sini? Dengar cerita akan mula ditayangkan pada …

DIY Fidget Spinner Gallium!

Mainan gajet viral yang menjadi kegilaan budak budak mumayyiz. Ramai tahu beli tapi tak tahu nak buat kan? Haaa korang tengok video ni. Mudah ja, …

MEMUKAU! Persembahan Tokio Myers Juara Britain Got Talent 2017!

Meremang bulu roma dengan persembahan Tokio Myers ni. Rasa diri terbawa bawa di awangan pulak. Siapa sini peminat Britain Got Talent? Kongsikan …

KEYBOARD Samsung Galaxy S8 review

Berita baik buat penggemar telefon keyboard fizikal! Samsung Galaxy S8 kini telah menyediakan keyboard cover yang boleh dipakaikan pada Samsung …

SUPER POWER! 5 Gajet unik luar biasa

5 Gajet unik luar biasa yang anda boleh riki kesahihannya. Mana nak dapat semua ni?? Kalau sudi belanja la admin. Admin nak yang tepis bunyi bunyi …

APPLE iPhone 8! Info dan gambaran design terkini

Buat Apple lovers yang terkinja menantikan iPhone 8, admin share disini info dan gambaran design terkini phone idola korang yang bakal muncul nanti. …

10 GAJET MENARIK yang anda harus lihat!

Macam macam ya teknologi sekarang. Ada yg diatas ni admin tengok pun fening memikirkan cara nak guna. Agak agak mana satu feveret korang?

AWAS! Buah Kurma Berperisa Lipas

Emmmmmmm lazatnya... luar kurma dalam kurma berperisa lipas. Admin pesan sebelum buka puasa tu kupas dulu kurma ya. Jangan main hadam. Jangan kata …

KELAKAR! Iklan Menarik Daripada KPDNKK

Pesanan untuk semua yaaaaa... #JanganLebihLebih pleaseeeeeeeeeee :) Korang ni mesti spiesis time puasa je belanja sakan kat bazaar kan? Baik mengaku

KREATIF! Travelog Umrah Ala-ala Rancangan Korea

Video anak muda ini membuatkan admin teringat mengenai rancangan variety korea, Runningman. Perjalanan mereka mengembara ketika melakukan umrah pada …

KOMPILASI SERANGAN LONDON! Koleksi Video Amatur Serangan di Berhampiran London Bridge dan Borough Market

Video Kompilasi Amatur serangan pengganas di London Bridge dan Borough Market. Laporan mengatakan terdapat 2 orang yang menggunakan pisau dan secara …

INSIDEN LONDON! Lagi Video Amatur Serangan Teror London Bridge

Kedegaran bunyi tembakan dilepaskan melalui rakaman video ini. Bunyi tembakan masih lagi tidak diketahui sama ada daripada pihak pengganas mahupun …

INOVASI TERBARU! Satu Kad untuk Semua

Dompet anda sendat? penuh dengan kad? Haaa, video di atas ni la solusi untuk membahagiakan dompet korang yg dah sesak tu. Inovasi terbaru ini mampu …

GEMPAR! Laporan BBC mengenai Insiden Pengganas Berhampiran London Bridge

Amat menyedihkan... lagi insiden yang dikaitkan dengan muslim berlaku di London, UK. Terdapat serangan yang berlaku berhampiran London Bridge dan …

INSIDEN LONDON! Video Amatur Serangan Teror London Bridge

Video ini dirakamkan di sebuah Bar berhampiran London Bridge. Ada yang mengatakan terdapat orang yang tercedera semasa serangan pengganas ini …

CUBA JAYA! Cabaran Jangan Ketawa #6

Views:<p>Share This<p>Gelak jangan sampai nampak gusi ya :)<p>Categories: Komedi Trending<p>Similar Videos<p>0 comments:

BIAR BETUL! Hakikat Sebenar Kisah Semasa Ramadhan

Cuba korang fikir balik, awal-awal je masjid mesti meriah. Nak dekat last-last je... sadakallahulazim... Korang mesti buat macam tu kan?

BAHANA! Manusia Berubah Menjadi Zombie Setelah Mengambil Dadah Flakka

Korang percaya tak zombie? Dengar macam mustahil. Tapi ini real life zombie. Setelah diorang ni ambil dadah jenis Flakka, segala tindak balas manusia …

CUBA JAYA! Cabaran Jangan Ketawa #5

IT'S ALIVE! Pertunjukan Baby Doll Hidup

Kalau baby doll ni ada orang kawal tak apa, tapi cuba banyangkan... baby doll macam ni gerak waktu malam. Perghhhhhhhh ngeri. Mesti ada pembaca ni …

MENARIK ! Top 10 perkara yang paling pelik dapat dilihat di Google Earth

Amacam? hebat buakan? korang pernah tak tengok Google Earth lepastu namapak benda pelik. Cuba bagitahu sikit.

TOP 100 ! Most viewed lagu kpop (Jun 2017)

Hye kpopers ! admin akan update setiap bulan untuk 100 most viewed lagu kpop jadi jangan ketinggalan guys. Admin tengok lagu Gangnam Style yang …