Avatar - Klodi Taci
Klodi Taci
flipped into Sokol Balla
Pas pak ne #TopStory me dy here kryeministrin e Italise dhe ish kryetarin e Komisionit Europian #RomanoProdi, per Shqiperine, kanabisin dhe Europen. Ne ora 21. https://t.co/KooTqxPxC6

Pas pak ne #TopStory me dy here kryeministrin e Italise dhe ish kryetarin e Komisionit Europian #RomanoProdi, per Shqiperine, kanabisin dhe Europen. Ne ora 21. https://t.co/KooTqxPxC6

twitter.com

View on twitter.com