Dylan Owens

195 Flips | 1 Magazine | @DylanOwens41i4 | The first 90% of a project takes 90% of the time, the last 10% takes the other 90% of the time.

yuviral.com

yuviral.com

yuviral.com

yuviral.com

yuviral.com

yuviral.com

yuviral.com

yuviral.com

yuviral.com

yuviral.com

yuviral.com

yuviral.com

yuviral.com

yuviral.com

yuviral.com

yuviral.com

yuviral.com

yuviral.com

yuviral.com

yuviral.com

yuviral.com

yuviral.com

yuviral.com

yuviral.com

yuviral.com

yuviral.com

yuviral.com

yuviral.com

yuviral.com

yuviral.com