Besiana Asani

20 Flips | 1 Magazine | 12 Likes | @BesianaAsani | Keep up with Besiana Asani on Flipboard, a place to see the stories, photos, and updates that matter to you. Flipboard creates a personalized magazine full of everything, from world news to life’s great moments. Download Flipboard for free and search for “Besiana Asani”

The "Act Tough But Actually Cry Themselves To Sleep" Squad

Aquarius, Virgo, Scorpio, Sagittarius and Taurus

Apr 1, 2015 at 5:22pm UTC

LA ILAHE IL ALLAH MUHAMEDUN RESULULLAH☝ Pa dyshim se nuk mund të ketë fjalë më të madhe dhe më të rëndësishme se fjala “La Ilahe illa Allah” (nuk ka të adhuruar me meritë pos Allahut). Kjo është fjala e shpalljes së besimit në Njëshmërinë e Allahut që është vija ndarëse ndërmjet besimit dhe mosbesimit – Kjo ka qenë thirrja e gjithë të Dërguarve dhe Profetëve. Allahu subhanehu ve teala Vetë e ka vërtetuar rëndësinë e kësaj fjale në Kur’an: Ai ka thënë: “...Atëherë, dije se La ilahe ill Allah (nuk ka të adhuruar me meritë pos Allahut)” (Muhammed, 19) “Ai është All-llahu, nuk ka zot pos Tij”. (Ta Ha, 8) “All-llahu vërtetoi se nuk ka zot tjetër përveç Tij, e dëshmuan edhe engjëjt e dijetarët, dhe se Ai është Zbatues i drejtësisë. Nuk ka zot përveç Tij, Fuqiplotit e të Urtit.” (Ali Imran, 18) “Ai është All-llahu që nuk ka zot tjetër; vetëm Ai, që e di të fshehtën dhe të dukshmen, Ai është Mëshiruesi, Mëshirëbërësi! Ai është All-llahu që nuk ka zot tjetër përveç Tij, sundues i përgjithshëm, i pastër (prej të metave që i mvishen), shpëtimtar (që i shpëton njerëzit prej ndëshkimit të padrejtë), sigurues (që i siguroi njerëzit me premtimin e vet dhe pejgamberët me mrekulli) mbikëqyrës (që mbikëqyr dhe përcjell çdo send), i plotfuqishëm, mbizotërues, i madhërishëm. I lartësuar është All-llahu nga çka i shoqërojnë!” (Hashr, 22-23] Përderisa kjo fjalë është obligim për mosbesimtarin ta shqipton në mënyrë që të bëhet mysliman, dhe po ashtu pasi që personi që e thotë këtë fjalë me besnikëri, pasuria dhe jeta e tij janë të siguruara në këtë botë, është obligim për çdo mysliman që dëshiron ta kupton Islamin, ta kupton domethënien, vlerat, principet, kushtet dhe vendin e saj në jetë. Përkujtimi i Allahut është një ndër urdhrat më të rëndësishëm të Allahut. Këtë Ai Vetë e ka urdhëruar në shumë ajete në Kur’an, posaçërisht pas kryerjes së obligimeve të rëndësishme fetare: “...përmendeni Atë, ashtu si u ka udhëzuar Ai, sepse më parë ishit të humbur.” [Bekare, 198] “...përmendeni All-llahun sikurse i përkujtoni prindërit tuaj, bile përmendeni edhe më fortë.” [Bekare, 200] Ai po ashtu thotë: “...dhe fal namazin për të më kujtuar Mua.” [Ta Ha, 14]

What a great joke! Haha!

Hahahahahahah

really nigga

spam me with likes 💖💖

Kur #rrena Nuk shkon si Duhet #Kujdes 😱😂😂😂😂💪

Aw rude :(

True...

Popularity level

Tag your friend which would be like that #fail